Over Made in Hilversum

Made in Hilversum

Media en muziek zijn in Hilversumghostwriter wiki onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om het levendige en culturele klimaat te stimuleren hebben Podium de Vorstin en de Wisseloord Studioa��s A�de handen ineen geslagen en zijn zij samen a�?Made in Hilversuma�� gestart: een project dat geheel in het teken staat van muzikale talentontwikkeling De ambitie van Wisseloord om haar muzikale legacy en knowhow in te zetten voor talent, sluit naadloos aan op de wens van de Vorstin een broedplek te zijn voor muzikanten en beide streven ernaar te inspireren, te coachen en muzikaal talent te helpen in hun ontwikkeling.

 

Voor wie?

Voldoe je aan de onderstaande voorwaarden dan kan je je aanmelden voor Made In Hilversum
– residence in een straal van maximaal 30 kilometer rondom Hilversum sample essay on american dream
– jij/jullie zijn toe aan de volgende stap in je muzikale carriA?re

Hoe kan je je aanmelden?
– Stuur voor 1 maart 2018 een (band)bio, links en 2 demoa��s in via dit formulier

 

En dan? Selectie!

Na een zorgvuldige voorselectie vindt er op A�woensdag 21 maart een live selectie write my essays plaats tijdens de eerste Made in Hilversum avond. Dit is geen wedstrijd maar een mooie muzikale avond om een band of vocalist te kiezen waarvan wij denken deze de grootste potentie heeft om de volgende stap te zetten in de muziekindustrie.

Een jury bestaande uit Malik Berrabah (creatief directeur Wisseloord Studioa��s), Masja Schimscheimer (hoofdprogrammeur Podium de Vorstin) en Gerard Ekdom (NPO Radio2) beoordelen de talenten op muzikaliteit, artistieke inhoud/creativiteit, live performance, originaliteit en marktwaarde.

 

Wat biedt Made in Hilversum?

Degene die geselecteerd wordt door de jury krijgt vervolgens gratis oefenruimte in de Vorstin, een fotoshoot en verschillende workshops door professionals uit de muziekindustrie. Daarnaast neemt het talent onder begeleiding van een coach en producer een aantal tracks op in Wisseloord A�n wordt er gekeken of er passende labels zijn die het eventueel uit zouden kunnen brengen. Hierna krijgt de winnaar direct de kans om te laten zien wat ze geleerd hebben met een show in de Vorstin!

 

Vragen

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@madeinhilversum.org