Over Made in Hilversum

Made in Hilversum

Alle talenten uit Hilversum en omgeving kunnen zich aanmelden voor Made In Hilversum. De aanmeldingen sluiten op 20 februari. Vervolgens speelt op 12 maart een selectie uit de aanmeldingen voor een vakjury. Zij zullen één talent kiezen die de volledige support krijgt van Wisseloord en de Vorstin. Van coachingsessies tot opnametijd, live shows en contacten met labels en publishers.

 

De ambitie van Wisseloord om haar muzikale legacy en knowhow in te zetten voor talent, sluit naadloos aan op de wens van de Vorstin om een broedplek te zijn voor muzikanten. De Vorstin en Wisseloord Studios streven ernaar te inspireren, te coachen en lokaal muzikaal talent te helpen in hun ontwikkeling.

 

Made in Hilversum is een samenwerking tussen Wisseloord Studios en Podium de Vorstin, mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum. Om het levendige en culturele klimaat van media en muziek te stimuleren, hebben de twee Hilversums bedrijven de handen ineengeslagen om het project Made In Hilversum te starten. Een project dat geheel in het teken staat van een muzikale talentontwikkeling. 

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar info@madeinhilversum.org